Insynsskydd – funktionellt och snyggt


insynsskydd-fonster-410x377Insynsskydd kan se väldigt olika ut och kan användas för olika ändamål. Dels skyddar de mot insyn från grannar och förbipasserande. Men de håller även borta direkt solljus och är dessutom snygga i all sin enkelhet.

En form av skydd är plisségardinen, som går att variera i all oändlighet. Gardinen går att få i olika färger, mått och uppsättningar. Med ett insynsskydd från Plisséexperten får du dina behov tillgodosedda med funktion och design i åtanke. Det finns ett stort utbud av olika färger och mönster. Det gör att du kan använda en färgglad variant i sovrummet och minimalistiskt vitt i köket. Med andra ord kan du blanda helt efter smak och tycke.

Det bästa med plisségardinen är att den skyddar utan att stänga ute dagsljuset. Den passar in både ute och inne, på altanen likväl som i hallen. Gardinen tål även fukt vilket är bra både för fuktiga nätter på altanen som i våtrum som badrum. Plisségardin Flex är en praktisk variant som går att fästa både uppe och nere i fönstret, beroende av ändamål. Perfekt ifall man exempelvis önskar insynsskydd endast i slutet av fönstret eller i den övre delen.

Plisségardinen är ett minimalistiskt och smidigt val för ditt hem. Det är en variant som uppskattas av hela familjen och som är enkel att använda. Genom en snabb dragning upp eller ner uppstår insynsskyddet eller solskyddet på ett kick. Dessutom är det en snygg detalj som är tidlös och passar in oavsett stil och färgval i hemmet. Man kan också kombinera plisségardinen med andra gardiner om man tycker att det blir allt för minimalistiskt. Möjligheterna är oändliga!

Det bästa är att du bestämmer själv hur och när du vill använda gardinen. Vissa dagar vill man hålla borta insynen och solen helt och hållet, medan man vid andra dagar endast vill skydda sig vid vissa tidpunkter och tillfällen. Oavsett syfte och stil är plisségardinen en bra investering!